Du kan lagligt streama Super Bowl LVI gratis

By admin

I år kan du äntligen se Super Bowl online gratis utan att bryta mot lagen. Super Bowl LVI går av stapeln den 12 februari klockan 00.30. Om du inte har liveTV eller på grund av den stigande vågen av omicron, kommer det att ge dig cirka tre dagar på dig att ta reda på hur du kan streama Super Bowl LVI online. 

Lyckligtvis behöver du i år inte ta till illegal piratkopierad streaming, installera en antenn eller be dina vänner och familj om kabelkoder för att se matchen. I år är det enklare än någonsin för CBS att streama streama gratis på en mängd olika enheter. 

När jag säger gratis menar jag gratis. Vem som helst kan streama, även om du inte har ett kabelabonnemang eller streamingtjänst. Faktum är att, beroende på vilken enhet du tittar på, allt du behöver göra är att ladda upp en webbplats och trycka på play medan streamen är live.

Utöver det kommer den officiella livestreamen från CBS att matcha det TV-sända innehållet, inklusive varje ögonblick av Bengals vs. Rams-matchen, hela halvtidsshowen och alla Super Bowl-reklamer. Medan streamingkvaliteten beror på styrkan på din internetanslutning och matchen kanske inte ser lika bra ut som HDTV-sändningar, kan CBS erbjudande vara mer tillförlitligt än illegal streaming – och ännu viktigare, fritt från skadliga annonser. (För att säkerställa att du får den bästa streaming upplevelsen gratis, anslut din enhet till din internetrouter via en Ethernet-kabel istället för wifi.)

Den enda andra anledningen till att människor kan leta efter piratkopierade strömmar är om de blockeras regionalt av sin internetleverantör. Om detta händer, installera en betrodd VPN-tjänst och anslut till en proxyserver för att maskera din IP-adress och kringgå regionlåset.

Hur man streamar Super Bowl LVI gratis 

Det finns flera sätt att streama Super Bowl 2022 i år, och det bästa alternativet beror på vilka enheter du har till ditt förfogande. Din webbläsare är det mest direkta sättet att streama via. Besök bara CBSSports.com på speldagen och tryck på play när videon går live. Denna ström bör fungera på alla större webbläsare tillgängliga för Windows, Mac, Linux och även mobila enheter. Om du vill titta på TV på det här sättet ansluter du bara din dator till TV:n via en HDMI-kabel och växlar till rätt videokälla på TV:n – men se till att testa i förväg för att vara säker på att du använder rätt kabel för dina spel. CBS Sports App Det andra alternativet är att installera CBS Sports-appen på din enhet och titta på den. CBS Sports-appen kan användas för att:

  • Android
  • Apple TV, iOS och iPad
  • Chromecast (via Android)
  • Brand-TV
  • Roku
  • Xbox One och Xbox Series X/S

Installera appen via länkarna ovan eller via enhetens appbutik. Strömmen kommer inte att vara tillgänglig förrän matchdagen, men det är en bra idé att installera och ladda appen för att se till att den fungerar korrekt, och bekräfta att dina enheter är korrekt anslutna via HDMI eller screencasting om du planerar att titta på en extern TV eller bildskärm.

Köp Pay 2 view

Önskar du att vara heldig och köpa matchen ändå, så kan hemsidan Streamat.se hjälpa er med detta,