Streama NFL gratis – Reddit NFL Streams

By admin

För dig som vill streama NFL-matcherna gratis så har vi Reddit NBA Streams. Hemsidan gör det otroligt enkelt för dig att streama just den NFL-matchen som du har letat efter, helt gratis. oavsett vart du bor eller vilken enhet du har.

Kolla även in NFLBite.

Vad är Reddit NFL Streams?

Vad som tidigare var en subreddit på reddit.com där du kunde sa alla matcher inom NBA helt utan kostnad är nu en hemsida där du kan göra samma sak. Innan subredditen blev nerstängd för att den bröt mot reddits regler mot copyright var r/nflstreams en gigantisk sida på den populära siten.

Det var tills den sats igång igen fast nu på sin egen hemsida new.nflstreams.to. Med samma grundare som r/nflstreams, new.nflstreams visar alla aktuella NBA-matcherna helt gratis.

Reddit NFL Streams

Är Reddit NBA Streams olagligt?

Vi vill börja med att säga att vi på NFL.nu förespråkar inte för användningen av Reddit NFL Streams. Vi kan rekommendera att kolla på alla NBA-matcher du vill se på ViaPlay, där sänds alla matcherna i Sverige. För att veta mer, läs om det HÄR

Så är det olagligt att använda Reddit NFL Streams? För att göra ett långt svar kort, ja. Men såsom all annan pirattjänst så går det på en balansgång om vad som är lagligt eller olagligt. Reddit NFL Streams har ingen nerladdningsfunktion utan allt som du ser där är live. Det gör så att det blir betydligt svårare för upphovsrättsinnehavaren att stänga ner eller sätta dit någon för användningen av deras tjänster. Vad som gör det ännu svårare är användningen av VPN (virtuella privata nätverk). Det är ett sorts program som gömmer din IP -adressen och gör det mer eller mindre omöjligt att spåra de ansvariga.

Om du har bestämt dig för att använda Reddit NFL Streams så föreslår vi att använda VPN så du slipper problem med lagen.

Lämna en kommentar