Om Oss

Välkommen till NFL.nu! Här hos oss på NFL.nu erbjuds du att ta del av allt som rör NFL och det amerikanska fotbollslaget överlag. 

Som riktiga nördar och entusiaster inom ämnet kan du känna dig trygg med att vi ger dig all den information som du vill läsa om, och det på ett och samma ställe. Är du, precis som vi, en riktig nörd när det kommer till NFL kan vi garantera dig att denna sajt kan bli till en favorit för dig att hänga på!

Här kommer att dela med oss av både roliga, underhållande, viktiga, stora och omtalade händelser som sker inom sporten och laget specifikt. Så snart det finns något att förmedla kommer vi att uppdatera er med den absolut bästa informationen så snart som möjligt. Du kommer kunna ta del av allt från nyheter, tabeller och tips till allmän fakta och bra information överlag. 

Oavsett om du är en riktig NFL- nörd eller om du bara är intresserad av att veta mer om sporten är du välkommen att besöka NFL.nu när du önskar. Vi ser fram emot att förse dig med all deninformation som kan hjälpa dig att få bättre förståelse kring ämnet!