NFL:s mest betalda spelare

By Simon

De mest betalda spelaren i NFL, är tyvärr inte någon svensk spelare, utan är en utvald grupp av stjärnor som står över resten när det gäller inkomstmöjligheter. Quarterbacks är traditionellt, och föga förvånande, de bäst betalda spelarna i NFL på grund av deras betydelse i offensiven. Aaron Rodgers från Green Bay Packers, Russell Wilson från Seattle Seahawks och Ben Roethlisberger från Pittsburgh Steelers hör alla till de bäst förtjänande på denna position.

Wide Receivers har också fått se sina löner stiga under de senaste åren eftersom lagen i allt högre grad värdesätter passningsfångare som kan sträcka ut motståndarna på andra sidan planen. Antonio Brown från Oakland Raiders och DeAndre Hopkins från Houston Texans är två av de bäst betalda wideouts. Inte långt efter dem är Falcons mottagare Julio Jones som ligger på fjärde plats när det gäller lön för en offensiv spelare.

På den defensiva sidan av bollen är Von Miller från Denver Broncos en av de bäst betalda spelarna i NFL oavsett position. Linebacker har tjänat en genomsnittslön på 19 miljoner dollar för sitt arbete under de senaste fem säsongerna och är en av endast tre försvarare som tagit sig in i denna elitklubb. Defensive tackle Ndamukong Suh och cornerback Malcolm Butler rundar av listan med sina respektive löner.

Topplönarna i NFL är ett bevis på hur värdefulla för spelet och dess regler vissa spelare kan vara för ett lags framgång. För varje säsong tilldelas mer och mer pengar för att skriva kontrakt med de spelare som frontoffices i hela ligan anser vara mest nödvändiga. När de fortsätter att bevisa sitt värde på fotbollsplaner runt om i Amerika kommer dessa stjärnor att fortsätta att belönas med lukrativa kontrakt.

Lista över de topp 15 mest betalda NFL-spelarna

Tom Brady tjänar 15 miljoner dollar och spelar som quarterback för Tampa Bay Buccaneers (tidigare New England Patriots). Justin Houston tjänar 28,2 miljoner dollar och spelar som defensive end för Indianapolis Colts. Earl Thomas tjänar 29 miljoner dollar och spelar som free safety för Baltimore Ravens. Geno Atkins tjänar 29,1 miljoner dollar och spelar som defensive tackle för Cincinnati Bengals. Matt Ryan tjänar 29,8 miljoner dollar och spelar som quarterback för Atlanta Falcons.

Trey Flowers tjänar 30,2 miljoner dollar och spelar som defensive end för Detroit Lions. Han vann två Super Bowls med New England Patriots innan han skrev på ett femårskontrakt med Detroit Lions. Nick Foles tjänar 35,8 miljoner dollar och spelar som quarterback för Chicago Bears. Han har haft en intressant karriär med återkomst till Philadelphia Eagles, laget som draftade och senare trejdade bort honom, som backup till Carson Wentz. Brandin Cooks tjänar 38 miljoner dollar och spelar som wide receiver för Houston Texans. Han har redan hunnit representera fyra NFL-lag vid 26 års ålder – New Orleans Saints, New England Patriots, LA Rams och Houston Texans.

Aaron Donald tjänar 41,4 miljoner dollar och spelar som defensive tackle för LA Rams. Drew Brees tjänar 42,4 miljoner dollar och spelar som quarterback för New Orleans Saints. DeMarcus Lawrence tjänar 46,9 miljoner dollar och spelar som defensive end för Dallas Cowboys. Khalil Mack tjänar 55 miljoner dollar och spelar som defensive end / Outside linebacker för Chicago Bears. Ben Roethlisberger tjänar 55,5 miljoner dollar och spelar som quarterback för Pittsburgh Steelers. Aaron Rodgers tjänar 89,3 miljoner dollar och spelar som quarterback för Green Bay Packers.

Dessa spelare är några av de största namnen i NFL och de har löner som motsvarar deras talang och stjärnglans. Deras närvaro på planen bidrar till att forma hur lagen spelar och hur matcherna vinns, vilket gör dem viktiga för varje organisations framgång. Med nya kontrakt som undertecknas och förnyas varje år kommer dessa topplöntagare att fortsätta att sätta ribban högt för framtida generationer av NFL-stjärnor i flera år framöver.

Lämna en kommentar