NFL Stream – Så kollar du Amerikansk Fotboll live

By admin

Skulle du vilja ta del av NFL Stream i Sverige men vet inte hur du ska göra? Då har du kommit till sätt sida. Här kommer vi nämligen förklara hur du ska gå tillväga då du vill streama NFL i Sverige. Det krävs alltså inte att du åker till andra sidan jordklotet för att kolla amerikansk fotboll på tv, utan idag kan du göra det hemma i din egen soffa på ett rätt enkelt och bekvämt sätt. Så länge du tänker på att NFL Stream sker enligt amerikansk tidräkning finns det inte mycket som kan gå fel trots att du är i Sverige.

Var kan jag streama NFL 2023/ 2024?

Det finns två olika sätt att streama matcher i NFL i Sverige idag. Vill du streama via en laglig streamingtjänst måste du vända dig till Viaplay då det är den enda streamingtjänsten som har rättigheterna till live streaming av NFL – detta är även det val vi rekommenderar. Om du däremot inte har tillgång till eller vill skaffa Viaplay finns det även ett annat sätt att streama NFL gratis. För att kunna se NFL gratis är det VPN som gäller.

Viaplay

viaplay-nfl-skärmavbild

Streama NBA via ViaPlay – Se priser här!

När du vill streama sport online är Viaplay det bästa alternativet. Det enda som krävs är att du skaffar ett konto och att du väljer vilket paket du vill aktivera (beroende på vilket paket du väljer kommer priset att variera). Sista steget är att gå till Viaplay Sport och välja den NFL-match du vill streama.

Hos Viaplay erbjuds du som kund att ta del av live streaming av sport med den högsta kvalitén. På så sätt känns strömmingen väldigt mycket mer aktuell och verklig, vilket är viktigt när man ska se en fartfylld sport med snabba vändningar, hårda tacklingar, touchdowns och liknande. Att streama NFL på Viaplay är både enkelt, tryggt och smidigt.

Gratis Super Bowl tv-livestream

Om du vill streama Super bowl och andra matcher i NFL utan kostnad kan VPN vara ett alternativ. Detta då du med en VPN-anslutning kan ansluta till ett annat internet genom en säker VPN-tunnel. Då kan du se NFL gratis genom att streama matcherna från en utländsk TV-kanal som erbjuder NFL Super bowl gratis live stream.

Det finns även andra sätt att se NFL gratis. Nästan alla de streamingtjänster som erbjuder gratis streaming av NFL är så kallad ”fulstreaming”. Vilka sidor som visar gratis streaming av NFL tar jag upp i stycket ”Streama NFL gratis” nedan. Att streama via Viaplay är dock vara bäst då det är säkrast och erbjuder den bästa kvalitén.

Vilka kanaler sänder NFL 2021/ 2022 i utlandet?

För att kunna använda en VPN-tjänst krävs det inte bara att du har fixat tjänsten i sig. Utan det krävs även att du vet vilken utländsk kanal du ska välja, som du sen vill streama NFL från. Det finns några olika alternativ att välja bland när det kommer till livesända sportkanaler i olika länder:

7mate, Australien

Den australienska gratiskanalen 7mate har funnits sedan 2010. Du behöver inte registrera dig när du ska titta på kanalen. Dock kan du behöva stänga av Ad-Block om du har det på för att kunna se livestream NFL via din digitala enhet i Sverige. Kanalen sänder NFL matcher tre gånger i veckan, samt alla playoffs.

Plus 4, Österrike

Plus 4 är den fjärde största rikstäckande tv-kanalen i Österrike. Även denna är går att använda till olika VPN-tjänster. Även här slipper du registrering för att kunna se NFL matcherna när de sänds direkt på TV.

ProSieben & ProSieben Maxx, Tyskland och Schweiz

Detta är en tysk gratis tv-kanal. Närmare bestämt är detta den näst största tv-kanalerna som finns att tillgå via tv-bolaget i Tyskland, det vill säga av de som är privata. På denna kanal kan du se Kick Off Match, ordinarie säsongsmatcher och playoffs. Du kan även se NFL finalen via live stream.

Streama NFL Gratis

Som du kanske förstår så finns det några sidor som streamar NFL gratis. Trots att jag rekommenderar Viaplay så får du här en lista på de sidor där du kan streama NFL gratis. Du behöver dock vara medveten om att sidor många sidor ”fulstreamar”, alltså att deras streaming egentligen är olaglig och riskfylld att ta del av.

Olika sätt att streama NFL

Det finns som sagt olika sätt att streama NFL på, och det inte bara när det kommer till hur du ska streama det. Utan det finns även ett flertal alternativ när det kommer till var du ska streama NFL. Vilket av dessa som passar bäst beror på dina önskemål, var du befinner dig, om du tittar själv eller om du tittar med ett annat sällskap, och så vidare. Vanligast är dock att streama via mobilen, datorn eller en smart-tv.

Streama NFL i mobilen

Om du är på språng och måste se en specifik NFL match, är det bra att du idag i de allra flesta fall kan se den via mobilen. Som tur är har Viaplay, bland annat, en riktigt bra app som erbjuder dig att se NFL matchen med bästa kvalité, oavsett var du än är och vad du gör.

Det är allt annat än svårt att använda mobilen som skärm, och det även när du ska streama NFL. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen, skaffa ett konto (om du inte redan har det), logga in med ditt användarnamn och lösennord för att sen klicka dig vidare till det att du hittar den match av NFL du vill se på.

Super bowl stream på dator

Det är heller inga svårigheter att streama matcherna på datorn. När du ska använda Viaplay, som jag själv rekommenderar att du gör, så går du bara in på viaplay.se direkt på din dator. Logga sen in med dina användaruppgifter och välj den match som du hade tänkt kolla på.

Har du en större datorskärm kan du dela din vanliga datorskärm till den större skärmen och därmed få en ännu större bild. Kvalitén är lika bra för det, så det behöver du inte oroa dig det minsta för. Att streama Super bowl eller andra NFL-matchar på datorn behöver inte alls vara svårt.

NFL TV Sverige 2021/ 2022

Har ni tänkt samlas ett större sällskap kan det vara värt att se NFL på en tv-skärm. På så sätt slipper ni trängas framför en liten mobilskärm eller dator. Vissa matcher visas på TV6 som de allra flesta har på sin TV. Bland annat NFL finalen – det vill säga Superbowl. Vilka matcher som visas kan du kolla på en Tv-tablå och kom ihåg att många visas på natten eftersom USA ligger några timmar efter Sverige.

Ett annat få skärmen större är att koppla datorn till en större skärm, eller ta direkt hjälp av en smart-tv. På smart-tv finns Viaplay som applikation – genom att logga in där kan du få upp samma utbud av NFL streams som du har på mobilen och datorn direkt på tv-skärmen. Detta ger såklart den bästa överblicken över matchen och chansen att se detaljerna ökar. Superbowl stream på nätet kan alltså numera ses genom tv:n, smart va?

Vanliga frågor om NFL Stream

Är det gratis att streama NFL?

Att streama NFL gratis är möjligt, men det är inget som rekommenderas.

Finns det en streaming tjänst som sänder alla NFL matcher?

Ja, Viaplay är en streaming tjänst som visar och sänder alla NFL matcher med hög kvalité på ett lagligt och tryggt sätt.

Viaplay NFL – är det bra?

Vi skulle säga att Viaplay är en av de bättre streamingtjänsterna att vända sig till då du vill ta del av en NFL stream. Det då kvalitén är väldigt hög samtidigt som utbudet och valmöjligheterna är goda.

Är NFLbite gratis?

NfLBite är gratis att använda. Däremot är det, precis som gratis streaming, inte något som rekommenderas att ta del av.

Hur kan jag kolla på NFL bite?

För att kolla på NFL bite krävs det bara att du besöker sidan, väljer det lag du vill se spela, följt av att du scrollar ner till ”stream table”. Du kan sen streama NFL gratis som du själv önskar.