När startar NFL säsongen 2023?

By Simon

Om du vill veta allt du behöver veta om NFL 2023 så kan du läsa denna artikel. Men om du vill veta lite mer om just starten av NFL 2023 så ska du fortsätta läsa här. Den ordinarie säsongen i NFL 2023 inleds torsdagen den 7 september med en match på bästa sändningstid mellan de regerande Super Bowl-mästarna och deras divisionsrivaler. Detta kommer att följas av vecka 1:s fullständiga spelschema som är inställt på söndagen den 10 september och måndagen den 11 september. NFL 2023-säsongen avslutas med Super Bowl LVII söndagen den 5 februari 2024.

Alla dessa matcher kommer att sändas av antingen ABC, NBC eller CBS och alla matcher kommer också att kunna streamas på flera plattformar som Amazon Prime Video, YouTube TV med mera. Dessutom kan fansen välja att köpa ett NFL Game Pass för att se varje match hemifrån eller på språng. Med alla dessa alternativ kommer du inte att missa ett enda ögonblick av NFL 2023! Så gör dig redo att heja på ditt favoritlag och se till att du markerar kalendern för den 7 september – då den nya säsongen börjar! Det kommer garanterat att bli en spännande säsong.

Så när börjar NFL-säsongen 2023? Det är torsdagen den 7 september! Markera det datumet i din kalender så att du inte missar någon av de viktiga händelserna som äger rum under årets ordinarie säsong. Glöm inte att följa med i alla

Försäsongen för NFL-säsongen 2023 börjar i slutet av augusti och lagen spelar fyra uppvisningsmatcher innan den ordinarie säsongen inleds. NFL Kickoff Game kommer att äga rum på torsdagskvällen (7 september), med en högprofilerad match mellan två toppkonkurrenter i ligan. Efter den matchen kommer alla andra lag att spela sin första match under vecka 1:s uppställning av matcherSå missa inte något av den spännande NFL-action som pågår och se till att du sätter ett kryss i kalendern för torsdagen den 7 september – den officiella starten på NFL-säsongen 2023! Det kommer garanterat att bli ett oförglömligt år. Så gör dig redo att heja på ditt favoritlag och njuta av allt som denna fantastiska amerikanska sport har att erbjuda. Njut av showen!

Vilka lag spelar i början av NFL 2023?

NFL-säsongen 2023 inleds med att de regerande Super Bowl-mästarna möter sina divisionsrivaler i en match på bästa sändningstid. Andra lag som spelar under vecka 1 är bland annat:

– New England Patriots vs Chicago Bears

– Baltimore Ravens mot Cleveland Browns

– Dallas Cowboys mot New York Giants

– Los Angeles Rams mot San Francisco 49ers

– Miami Dolphins vs Tampa Bay Buccaneers

Det här är bara några av de spännande matcherna som du kan förvänta dig att se i början av NFL-säsongen 2023. Så gör dig redo för en actionfylld grundsäsong! Den kommer garanterat att vara full av spännande ögonblick och oförglömliga matcher. Bli hypad inför ett av årets mest efterlängtade sportevenemang – det kommer att bli episkt!

Lämna en kommentar