Hur lång är en NFL match?

By Simon

NFL-matcherna består av fyra 15-minuterskvarter med en 12-minuters halvtidsvila. Så här har längderna på matcherna inom NFL varit i många år och kommer även att vara under NFL 2023. Det finns också två extra minuter ”timeouts” som varje lag får ta per halvlek. Detta innebär att en typisk NFL-match pågår i ungefär tre timmar, inklusive halvtidsshowen och avbrott för reprisgranskningar och skador. Dessutom kan matcherna förlängas utöver den tilldelade tiden på grund av övertidsperioder eller straffar som utdöms mot ett eller båda lagen. En NFL-sändning tar vanligtvis cirka 3 timmar och 15 minuter från början till slut, så planera därefter när du tittar in!

Avspark i början av varje match sker vanligtvis runt 20:20 ET (östlig tid). Matcherna avslutas vanligtvis mellan 23:15 och 24:00 (ET) beroende på hur länge de pågår. Om matchen går till förlängning kan den avslutas när som helst efter det.

Förbered dig för att kunna se hela matchen

NFL-fans vet att de ska ”förvänta sig det oväntade”, så se till att du inte missar en enda minut av spelet! Se till att kolla NFL:s officiella webbplats för aktuella starttider och planera ditt schema efter dem. På så sätt missar du inte en enda match. Njut av matchen!

Tips på hur du ska göra för att inte missa viktiga delar av matchen:

– Planera i förväg och kontrollera starttiderna på nätet

– Boka in 3 timmar (eller mer) i ditt schema för en NFL-sändning

– Räkna med det oväntade – matcherna kan bli långa på grund av straffar eller övertidsperioder!

– Glöm inte att njuta av matchen och heja på ditt favoritlag!

Genom att följa dessa enkla tips kan du se till att du inte missar en enda minut av handlingen i en NFL-match. Se till att planera i förväg och kolla starttiderna på nätet så att du inte missar något av spänningen. Njut av matchen och heja på ditt favoritlag!

Var du kan se NFL matcher

För att ens kunna se en hel NFL match så behöver du ju veta var du kan se dem. Beroende på var du bor har du kanske tillgång till NFL-matcher på TV eller online.

– Kabel/Satellit: De flesta kabel- och satellitleverantörer erbjuder någon form av paket som inkluderar NFL Network och lokala nätverk som sänder dina favoritlagens matcher.

– Streamingtjänster: Många streamingtjänster som Sling TV, Hulu med Live TV, YouTube TV och fuboTV erbjuder paket som inkluderar NFL-spel mot en månadsavgift

– OTT-plattformar: Om du vill titta på en match eller några utvalda matcher kan du på många OTT-plattformar (over-the-top) nu köpa hela matcher i HD-kvalitet till ett överkomligt pris

Oavsett var du tittar, se till att ta reda på när nästa NFL-match är och planera ditt schema därefter så att du inte missar en enda minut av action! Så när det gäller NFL-matcher är svaret enkelt: de brukar pågå i ungefär tre timmar inklusive halvtid, så planera därefter om du vill vara säker på att du inte missar något av spänningen! Kontrollera starttiderna på nätet och lägg in minst tre timmar i ditt schema så att du kan njuta av hela matchen.

Lämna en kommentar